Kan jag få timpris hos er?

Uppdaterad:

Nej det kan du inte, när det gäller timpris och/eller rörligt pris per timme behöver du kontakta din elhandlare för att se över vilket avtal du har hos dem. Om du tecknar ett avtal hos din elhandlare som kräver timavräkning så kontaktar din elhandlare oss, via fullmakt, och begär att Ellevio ska skicka timavräknade mätvärden till dem så att de kan fakturera dig timpris. På vår hemsida har vi samlat information kring de mest vanliga typer av avtal som elhandlare har.

Till oss på Ellevio betalar du elnätsavgift som består av en fast och en rörlig kostnad, den rörliga elnätsavgiften är inte möjlig att binda.

Den fasta elnätsavgiften, som beräknas i kronor, är lika stor varje månad men varierar beroende på vilket abonnemang du har valt hos oss. Den baseras på hur mycket el du kan använda samtidigt, det vill säga din säkringsstorlek.

Den rörliga elnätsavgiften, som beräknas i öre, är en transportkostnad för elen och avser den mängd el, i kilowattimmar (kWh), som du använder och överförs till dig genom Ellevios ledningar.

På vår hemsida kan du läsa mer om vad du betalar och du hittar även våra olika priser och abonnemang

Hittar du inte vad du söker?

Kontakta oss här

Hjälpte den här sidan dig?