Vi kommer att byta ut närmare en miljon elmätare under perioden 2020-2023 i flera omgångar. Vi kommer att skicka ut informationsbrev till dig innan vi kommer till just din postadress och ungefär två veckor innan elmätarbytet kommer vi att kontakta dig.

Beroende på hur din elmätare är placerad kommer du få information via anslag ( till exempel i trappuppgång eller närområde), SMS, e-post, Kivra eller brev hem till din brevlåda. För att få rätt information om tidpunkt för ditt elmätarebyte ber vi dig se till att dina kontaktuppgifter är uppdaterade på Mina sidor. Om du inte har registrerat ett konto på Mina sidor så gör du det enkelt här.

Bra för dig att tänka på vid elmätarbytet: