Om du vill ansöka om bidrag för din produktionsanläggning hos Länsstyrelsen behöver du ett intyg från oss med information om när anläggningen har anslutits till elnätet.

Intyget hittar du när du loggar in på Mina sidor, om du inte har skapat ett konto behöver du göra det först för att sen kunna logga in med BankID om du önskar det. Du skapar ett konto genom att klicka på Registrera i högra kolumnen på sidan för Mina sidor.

När du har loggat in på Mina sidor klickar du på fliken Min elanläggning

Klicka sedan på Utskriftsformat så får du en PDF-fil med all information som du kan spara ner eller skriva ut och skicka in till Länsstyrelsen