Börja med att kontrollera att du har skrivit rätt användarnamn (e-postadress) och lösenord. Om du är osäker kan du använda funktionen "Glömt lösenord". Vi rekommenderar att du använder webbläsarna Chrome, Firefox eller Safari.

Om problemet kvarstår ber vi dig skicka en felanmälan till oss via vårt kontaktformulär, du hittar det genom att klicka på den gröna knappen "Kontakta oss" längst upp till höger på sidan. Beskriv ditt problem så tydligt som möjligt och ange ditt kundnummer, användarnamn (e-postadress) samt tidpunkt då felet inträffade.