Besök Mina sidor, gå till sidan med översikt över dina anläggningar och prenumerationer. Du kan enkelt markera vilken eller vilka prenumerationer du vill avsluta.

Du kan också skicka ett sms till 71400. Vill du avsluta prenumerationen skriver du texten "Stopp". Har du flera olika anläggningar och vill avsluta prenumerationen på bara en anläggning, skriv "Stopp (anläggnings-id), till exempel "Stopp 735999111222333444".