Börja med att ladda ner appen i App Store eller Google Play.

För att kunna logga in med BankID behöver du ha loggat in med BankID på Mina sidor på webben en gång innan du kan logga in med BankID även i appen. Du kan även använda ett användarkonto med användarnamn och lösenord för att logga in. Vid skapandet av ett nytt användarkonto behöver du ditt kundnummer, det hittar du enklast på fakturan från Ellevio.