När du ska flytta behöver du alltid säga upp ditt elnätsavtal och teckna ett nytt elnätsavtal för din nya bostad eller lokal. Du kan anmäla din flytt genom att använda vårt kontaktformulär. Det ska du göra en vecka innan du flyttar för att vara säker på att du har el när du flyttar in. Uppsägningstiden är fem dagar.
När du kontaktar oss, tänk på att ange:

• Anläggnings-id
  • Lägenhetsnummer
  • In/utflyttningsdatum
  • Personnummer

Företag anmäler sin flytt till vår kundservice på telefon 0771-53 53 00. Uppsägningstiden för företag kan variera.

Teckna avtal med elhandelsleverantör

Tänk på att du också behöver teckna ett elavtal för elen du använder. Du kan enkelt jämföra elavtal på Elpriskollen. Om du inte väljer får du ett anvisningsavtal från vår samarbetspartner GodEl.